HOUSE THERAPY @ Gala hala

Petek, 18 avgust, 2023 00:00


93kb
Lara
DD7016

House Therapy se vrača, da zadovolji vašo odvisnost s kvalitetnim houseom v vsej njegovi raznolikosti.

Za drugo edicijo smo v goste povabili Laro, DJko in producentko iz Trsta, ki je komade izdala pri založbah Long Vehicle, Sweetuf Records, Rite of Passage in Kamizdat. Na Metelkovi ste jo lahko slišali že v sklopu Keep In Mind festivala, s svojo selekcijo in energijo pa je navdušila tudi na Butiku. Pričakujte proggy, trancey in breaky house beate najvišje kakovosti!

Da prehod iz soul in jazzy koncertnih vajbov (ki jih bo na vrtu pričarala Koob in njena zasedba) na trše ritme ne bo preveč travmatičen, bo z opening setom polnim deep, baleric in soulful housea poskrbel 93kb.

Terapevtski proces bo zaključil DD7016, ustanovitelj Gifts Records, zbiratelj in producent podzemne glasbe in s široko paleto housea, electra in ostalih zdravilnih zvarkov.

Ples in glasba sta v središču našega dogodka. Imamo politiko ničelne tolerance do kakršnega koli nadlegovanja, nasilja in diskriminacije. Če doživite ali ste priča nespoštljivemu vedenju, prosimo, da to takoj prijavite osebju kluba ali organizatorjem.

Music policy: House (Chicago, New York, Detroit, Italo, Deep, Vocal, Garage, Progressive, Tribal, Acid, Balearic, Ghetto), Disco, Techno, Trance, Rave, Electro, Breakbeat

Fb dogodek >>

Permanent link to this article: https://www.galahala.com/arhiv/house-therapy-gala-hala/29136/