31. OBLETNICA AKC METELKOVA MESTO – BENEFIT

Petek, 13 september, 2024 20:00


31. OBLETNICA AKC METELKOVA MESTO – BENEFIT

Letni vrt:
MASAŽ
BIBLIBAN
OLFAMOŽ

Gala hala (after):
DJ Woo-D vs Udo Brenner b2b (Zeleno sonce)
Mima vs Zazi b2b (Pusa)
Dacho vs Val b2b (Definitivno)
GPN GPN vs Gabi98 b2b (Nimaš Izbire)

Petkov večer je vrhunec večdnevnega obletniškega dogajanja na Metelkovi, ko se z benefitom tradicionalno zbira denar za infrastrukturo in v zadnjih letih predvsem tudi obsežnejše varovanje med vikendi. Za 20 evriča boste lahko obiskali vse klube, kjer vas čaka bogat koncertni in DJ program, obenem pa boste lahko podprli edini avtonomni kulturni center daleč naokoli, ki ga nikoli ne gre jemat za samoumevnega.

Program Gala hale nam obeta pester večer, tako koncertnega, kot tudi klubskega dogajanja. Letni vrt bo s svojimi nostalgičnimi 90s ritmi in futuristično mentaliteto otvoril svež r’n’b/elektro trojec Masaž, nato zavijemo v levo z gonilno silo sodobne avantgarde, multiinštrumentalnim solo projektom Olfamož, koncertni del pa zaključujemo z mlado nado domačega podtalja, ki se premika nekje med pankom in absurdom, fusion punk trojec BibliBan.

Po koncertnem programu na letnem vrtu se dogajanje prestavi v dvorano, ki jo bo tresel in razgreval pester DJ program v b2b maniri. Na odru se bo zvrstil cvetober DJ-jev, ki s svojimi klubskimi večeri trenutno sooblikujejo sceno Gale in sicer Woo-D in Udo Brenner (Zeleno sonce), Mima in Zazi (Pusa), Val in Dacho (Definitivno) ter GPN GPN in gabi98 (Nimaš Izbire)

Music policy: 90s pop/r’n’b/avant-garde/punk/fusion punk/funk/electronica…

Skupna vstopnina za vse klube: 20 €

Fb dogodek >>

Permanent link to this article: https://www.galahala.com/arhiv/31-obletnica-akc-metelkova-mesto-benefit/30722/