D314: DOGODEK V MESTU GOGI

Sobota, 21 september, 2024 22:00

D314: DOGODEK V MESTU GOGI

predstavitev albuma

BUYMNY
EZRA
D314 (ft. JUNIOR, EZRA, OET, MLIN, SAGO)
+DJ’s SmokeAlot & Pafko

Vabljeni na večer, ko se bo praznovalo izid prvega albuma mladega in obetavnega umetnika iz Zagorja ob Savi, ki sliši na ime D314!

D314 prinaša svežino in inovativnost na slovensko glasbeno sceno. S svojim unikatnim slogom, ki združuje elemente hip hopa, trapa, rapa, popa, R&B-ja, jersey cluba in drilla, hitro pridobiva pozornost poslušalcev in glasbenih kritikov.

Navdih za svojo glasbo črpa iz osebnih izkušenj, mestnega življenja in sodobne kulture, kar mu omogoča, da ustvarja avtentične in čustveno nabite skladbe, ki nagovarjajo široko občinstvo. Z energičnimi nastopi in iskreno interpretacijo besedil na odru vedno poskrbi za nepozaben glasbeni dogodek.

Dogodek v mestu Gogi je prvi studijski album in predstavlja kulminacijo večletnega dela, raziskovanja različnih glasbenih žanrov in eksperimentiranja z zvokom. Album vsebuje 9 pesmi, ki skupaj tvorijo zgodbo o življenju, ljubezni, izzivih in zmagah v sodobnem mestnem okolju.

Pesmi iz albuma odlikujejo močna besedila, inovativni ritmi in raznolike produkcije, ki izražajo umetnikov edinstven pogled na svet.

Na dogodku bo nastopila tudi zasedba nadarjenih umetnikov, vključno z Ezro, JunioR, Sago, Oet in Mlin, ki se mu bodo pridružili na tem glasbenem potovanju. Večer se bo začel z otvoritvenim nastopom dinamičnega Buymnyja, ki bo pripravil oder za vzdušje ustvarjalnosti in praznovanja.

Označite si koledarje in se pripravite na noč, polno odličnih nastopov, dobrega vzdušja in razkrivanja novih zvokov.

Music policy: hip hop/pop/r’n'b/jersey club/trap/drill

Vstopnina: 12 €

Fb dogodek >>

Permanent link to this article: https://www.galahala.com/arhiv/d314-dogodek-v-mestu-gogi/30761/