DANCE THE NIGHT AWAY

Sobota, 31 avgust, 2024 23:00

DANCE THE NIGHT AWAY

Torulsson

Preden se dokončno poslovimo od visokih temperatur, je čas za še eno vročo plesno noč v Gala hali! Tokrat je fokus na legendi Magnificu, ki se ob času pisanja tega teksta še vedno bori s slovensko dvojno moralo, politikanstvom, izganjalci koncertov in vsakršnega glasbenega dogajanja na prostem, ki so se najbolje počutili v koronski tišini in še čem. Dan njegovega koncerta, kjerkoli že bo, je tudi dan za Dance the Night away, ekipa Gala hale pa drži pesti, da mu uspe obdržat osnovno lokacijo, njegov domač Tivoli.

Pri nas vas čaka nametavanje hitov izpod prstov Torulssona, ki vsakič znova navdušuje s posrečeno selekcijo, ki vsake toliko postreže tudi z že davno pozabljenimi biseri pretekle glasbene produkcije.

Na meniju: David Bowie, Magnifico, Primus, Prince, Lenny Karvitz, Portishead, Blur, Daft Punk, Offspring, Butthole Surfers, Talking Heads, The Prodigy, Nirvana, Oasis, Smashing Pumpkins, Beck, Garbage, Beastie Boys, Outkast, R.E.M., Pixies, Hole, Snap, The Doors, Depeche Mode, Billy Idol, The Cure, Madonna, The Police, A-Ha, INXS, Denis & Denis, Red Hot Chilli Peppers, EKV…

Music policy: alter hitz form all the decades

Vstopnina: 5 € do polnoči, 8 € kasneje

Permanent link to this article: https://www.galahala.com/arhiv/dance-the-night-away-8/30664/